Boka tid & Priser

Klicka på knappen ovan för att boka tid.
Då kommer du till vår tidsbokning, därefter själv kan välja tid och datum för din behandling.

Boka tid hos Naprapat Johanna - Johanna behandlar kvinna

PRISER PÅ BEHANDLINGAR

NAPRAPATBEHANDLING 680:-

Genom tester kombinerat med patientens berättelse och historik ställer naprapaten först en diagnos utifrån vilken en behandlingsplan utformas. Denna behandlingsplan kan innefatta ledmanipulation, akupunktur, triggerpunktsbehandling, stretching, träningsövningar osv. Behandlingen riktas därefter mot att korrigera orsaken till patientens besvär för att uppnå långsiktiga behandlingsresultat i syfte att minska risken för återfall. Läs mer här.

MAMMATRÄNING 250:- per tillfälle

Under mammaträningen samlar vi en liten grupp med mammor och genomför en cirkelträning. Jag anpassar träningen efter de mammor som deltar men önskar du en enskild bedömning så är det bäst att du bokar in en naprapattid. Då kan jag göra kontroller av din fysiska status efter graviditeten. Detta innebär att jag mäter magmuskulaturen, bedömer och behandlar eventuella problem.

Barnen följer självklart med om ni inte väljer annat själva.

SJUKVÅRDSFÖRSÄKRING

Om du har du tecknat en sjukvårdsförsäkring eller har den förmånen via din anställning så kan du meddela mig det innan din behandling. Därefter står jag för kontakten med ditt försäkringsbolag och hjälper dig att lägga upp en behandlingsplan. Jag har samarbeten med följande försäkringsbolag.

SAMARBETEN

Mediconline Sverige AB

Mediconline.se är ett företag som marknadsför stödstrumpor, fotvårdsprodukter och funktionskläder. De sponsrar våra gruppdeltagare med träningsband och dessutom får du 10% rabatt med koden naprapatjohanna. De har ett stort utbud av stödstrumpor för dig som är gravid. Du hittar hela deras utbud på www.mediconline.se