Boka tid & Priser

För att boka tid klicka på knappen ovan.
Du kommer då till vår tidsbokning där du själv kan välja tid och datum samt typ av bokning.

Boka tid hos Naprapat Johanna - Johanna behandlar kvinna

PRISER PÅ BEHANDLINGAR

NAPRAPATBEHANDLING 680:-

Genom tester kombinerat med patientens berättelse och historik ställer naprapaten en diagnos utifrån vilken en behandlingsplan utformas. Denna behandlingsplan kan innefatta ledmanipulation, akupunktur, triggerpunktsbehandling, stretching, träningsövningar osv. Behandlingen riktas sedan mot att korrigera orsaken till patientens besvär för att uppnå långsiktiga behandlingsresultat och minska risken för återfall. Läs mer här.

MAMMATRÄNING PAKET 2600:-

Mammaträningspaket består av en naprapatbehandling följt av åtta träningspass. Under den inledande behandlingen görs kontroller av din fysiska status efter graviditeten. Detta innebär att jag mäter magmuskulaturen, bedömer och behandlar eventuella problem. Därefter anpassas passen efter de individer som deltar.

För att kunna följa varje individs framsteg är 8 st max antal deltagare. Barnen följer självklart med om ni inte väljer annat själva.

SJUKVÅRDSFÖRSÄKRING

Har du tecknat en sjukvårdsförsäkring eller har den förmånen via din anställning så kan du meddela mig det. Därefter står jag för kontakten med ditt försäkringsbolag och hjälper dig att lägga upp en behandlingsplan. Jag har samarbeten med följande försäkringsbolag.

SAMARBETEN

Mediconline Sverige AB

Mediconline.se är ett företag som marknadsför stödstrumpor, fotvårdsprodukter och funktionskläder. De sponsrar våra gruppdeltagare med träningsband och dessutom får du 10% rabatt med koden naprapatjohanna. De har ett stort utbud av stödstrumpor för dig som är gravid. Du hittar hela deras utbud på www.mediconline.se