Mammaträning

Mammaträning - Johanna visar övning med barn

ANMÄLAN

När: Torsdagar kl 10.30 med start den 19e Januari
Plats: Ängstugevägen 2, Vårdcentralen Min Doktors lokaler.
Kostnad: 2600:-
Delas upp i 600:- för behandlingen (ordinarie pris 680:- )
2000:- för träning som även kan användas som friskvård.
Miniband ingår i priset.
Anmälan: Skicka namn och ålder på barnet till naprapatjohanna@gmail.com först till kvarn gäller. (Barn måste blivit minst 8 veckor vid träningsstart).
När vi är 8 deltagare skickas en bekräftelse ut. Betalning sker vid första behandlingstillfället.

BEGRÄNSAT ANTAL

För att kunna följa varje individs framsteg är 8 st max antal deltagare.
Barnen följer självklart med om ni inte väljer annat själva.

MAMMA I NYKÖPING

Under de månader en kvinna går gravid belastas kroppen hårt. Sen efter att barnet har kommit måste kroppen vila och återhämta sig, både efter en lång graviditet och efter en påfrestande förlossning. Men efterhand kroppen återgår till det normala kan de flesta kvinnor behöva hjälp med att bygga upp muskler och nervsystem igen. Mammaträning hos Naprapat Johanna i Nyköping är ett perfekt tillfälle att få en professionell bedömning och handledning.

ENSKILD BEDÖMNING

Mammaträningen inleds med en tid hos naprapat för en enskild bedömning och behandling. Under den inledande behandlingen görs kontroller av din fysiska status efter graviditeten. Jag mäter då magmuskulaturen, bedömer och behandlar eventuella problem eller smärta. Därefter anpassas passen efter de individer som deltar.

Viktigt! Du ska ha varit på efterkontroll och barnet måste vara minst 8 veckor för att kunna anmäla dig.

MAMMATRÄNING

Mammaträningen består av 8 stycken träningspass i små grupper. Teori blandas med ibland ganska svettiga övningar. Barnen är självklart välkomna men du får även komma ensam om du känner att du får ut mer av träningen på så sätt. Målet är att du på ett säkert sätt ska hitta tillbaka till en god kroppskännedom och få känna dig stark igen.

Klicka nedan för att se vad en naprapatbehandling innebär.

NAPRAPATBEHANDLING