Mammaträning

Mammaträning - Johanna visar övning med barn

ANMÄLAN

Mail: naprapatjohanna@gmail.com eller
tfn: 073-5856716
Mammaträning steg 1 kostar 1200:- då ingår en naprapatbehandling och fem träningstillfällen samt 5 stycken träningsband från Medic Online.
Mammaträning steg 2 kostar 150:- för ett tillfälle, 600:- för fem tillfällen och 1000:- för tio träningstillfällen.

BEGRÄNSAT ANTAL

För att kunna följa varje individs framsteg är 8 st max antal deltagare.
Barnen följer självklart med om ni inte väljer annat själva.

MAMMA I NYKÖPING

Under de månader en kvinna går gravid belastas kroppen hårt. Sen efter att barnet har kommit måste kroppen vila och återhämta sig, både efter en lång graviditet och efter en påfrestande förlossning. Men efterhand kroppen återgår till det normala kan de flesta kvinnor behöva hjälp med att bygga upp muskler och nervsystem igen. Mammaträning hos Naprapat Johanna i Nyköping är ett perfekt tillfälle att få en professionell bedömning och handledning.

MAMMATRÄNING STEG 1

Mammaträning steg 1 består av en naprapatbehandling följt av fem träningspass. Under den inledande behandlingen görs kontroller av din fysiska status efter graviditeten. Jag mäter då magmuskulaturen, bedömer och behandlar eventuella problem och därefter anpassas passen efter de individer som deltar.

Du ska ha varit på efterkontroll och barnet måste vara minst 8 veckor för att kunna anmäla dig. I deltagaravgiften ingår träningsband från Mediconline.se som är en av mina samarbetspartners.

MAMMATRÄNING STEG 2

Mammaträning steg 2 är en fortsättning på steg 1 kursen. För att delta på steg två bör du ha kommit en bit på vägen med träningen. Vi inriktar oss på lite tuffare träning med mer ansvar för sina egna begränsningar. Självklart får barnen följa med även här.

Du bör ha deltagit i steg 1 eller ha varit på en naprapatbehandling för att anmäla dig till träningen.

Klicka nedan för att se vad en naprapatbehandling innebär.

NAPRAPATBEHANDLING