Mammaträning

Mammaträning - Johanna visar övning med barn

ANMÄLAN

När: Dag och tid anpassas efter gruppens behov
Plats: Vildgåsvägen 2, Vårdcentralen Min Doktors lokaler.
Kostnad: 200:- per tillfälle
8 mammor/träningsgrupp.
Anmälan: Skicka namn och ålder på barnet till naprapatjohanna@gmail.com först till kvarn gäller. (Barn måste blivit minst 8 veckor vid träningsstart).
Träningsgrupp startar när 8 st har anmält sig. Ni kan med fördel samla ihop en grupp mammor för anmälan. Barnen följer självklart med om ni inte väljer annat själva.

MAMMA I NYKÖPING

Under de månader en kvinna går gravid belastas kroppen hårt. Sen efter att barnet har kommit måste kroppen vila och återhämta sig, både efter en lång graviditet och efter en påfrestande förlossning. Men efterhand kroppen återgår till det normala kan de flesta kvinnor behöva hjälp med att bygga upp muskler och nervsystem igen. Mammaträning hos Naprapat Johanna i Nyköping är ett perfekt tillfälle att få en professionell bedömning och handledning.

MAMMATRÄNING

Mammaträningen består av 8 stycken träningspass i små grupper. Teori blandas med ibland ganska svettiga övningar. Barnen är självklart välkomna men du får även komma ensam om du känner att du får ut mer av träningen på så sätt. Målet är att du på ett säkert sätt ska hitta tillbaka till en god kroppskännedom och få känna dig stark igen.

ENSKILD BEDÖMNING

Om du som nybliven mamma önskar en enskild behandling så bokar du in dig på en naprapatbehandling. Under behandlingen kontrollerar Johanna din fysiska status efter graviditeten. Vi mäter då magmuskulaturen, bedömer och behandlar eventuella problem eller smärta. Därefter anpassas övningar efter din nivå.

Viktigt! Du ska ha varit på efterkontroll och barnet måste vara minst 8 veckor för att kunna anmäla dig till mammaträning.

Klicka nedan för att se vad en naprapatbehandling innebär.

NAPRAPATBEHANDLING